Navštíveno 7394x

Cus, mám jen malej dotaz, opravdu se MV v srpnu konat nebudou? Zda se m ito divné, návíc mě to občas na ofiko stránky nepustí, že jsou zavirované. Co je tedy na tom pravdy? Ví někdo něco víc?

04.08.2010, 15:10 |
kordobacek | Upraveno: 2010-08-04 15:20:20
Ano, krize dopadla i na Mimoňské války a vzhledem k dané situaci, se konat sraz v srpnu NEBUDE !
Děkujeme za pochopení pořadatelé MV
takhle to maji napsane...
je to normalne na jejich strankach a i tady..

04.08.2010, 16:24 |
Alííí Dřív bych asi řekl bohužel, ale v současnosti spíš bohudík. :-(

04.08.2010, 17:33 |
Kesam Njn samej prouser tam byl taky.
mne ani tak nejde o prusery,ty se muzou stat vsude,ae celkem proste nepochopim jak nekdo za tohle muze chtit 6kil vstup,podle myho si z toho nekdo udelal dobrej byznys a snazi se enom co nejvic rejzovat,takze ja bych tam stejne nejel

04.08.2010, 20:59 |
Kesam Taky to tak pár posledních akci vypadalo dřív se aspon pařilo v těch hangárech a vstu 4 kilka auto sme jeli 4 a pohodička dneska masakr a ještě asi 500 kiláku.

04.08.2010, 21:27 |
Alííí O vstup ani tak nejde, za stovku si dneska prdlajs koupíš, a na auto každej sypete mračítka za dvojku, i když je za rok většinou vyhodíte...
Spíš pamatuju doby, kdy byly Mimoňský války v ČR (a Evropě) pojem. Sjížděly se sem auta z Německa, Švýcarska, Polska, Rakouska, a bylo k vidění hodně novejch věcí. Poslední dobou ale už jen problémový návštěvníci, a celej sraz šel do kytek. Škoda. Ted převzaly žezlo pěknejch srazů Plasy apod., a nikdo o desetitisícovou návštěvnost ani nestojí.

04.08.2010, 22:26 |
JR Uz to proste nevydelava tolik jako driv, tak se neda nic delat .... ale stejne musim rict, ze to byl jeden z tech lepsich srazu i v tehle horsich dobach.
el.barto: víš o tom koukám docela velký hov.o tak radsi nic nepiš. Kdysi dávno letiste spadalo pod obec Ralsko a ty chteli za pronajem letiste co si pamatuju 200 tis. na cely vikend, jenže pak letiště spadlo pod kraj a kraj chtel za pronajem na vikend nehorazne 2 miliony! Tudiz aby se na pronajem vydelalo musel se zdražit vstup. Nasledne se zjistilo ze poradatele sotva vydelaji na pronajem letiště ale oni už z toho skoro nic nemaji a do toho začala upadat navštěvnost. Minuly rok uz meli byt MV poslední ale ještě se rozhodli zkusit jedny letos. Na kter prijelo necelych 10 000 lidí což je o 50% mín kdy ve správách minulý rok hlásili že na letišti je kolem 25 000 lidí. Takže letošní MV byli už velice prodělečné a proto už další nebudou..
P3RF3KT jesi umis do 5ti pocitat tak si to spocitej a nepis takovou sracku jo pravda ze se musi zaplatit mraky blbosti ale jak psal JR uz to neni takovej vejdelak jaklo driv tak se to holt nedela na to ze poradatel udelal dva srazy za rok a nic jinyho nedelal a zil z toho mel auto a púostavil barak tak to je slusny ne
vem si kdyz ti dojede 7k aut tak mas zisk jen z aut prez 4 mega pak ti platej stankari atd ja vim ze na poplatkach zatahne ranec ale i sponzoru je dost ktery ti love daji

05.08.2010, 14:05 |
Kapka (M)
nechci se nejak poustet do tehle diskuze..ale naklady jsou malinko vetší..zatarasy..hajzliky..voda..centraly..ochranka..brigadnici..zachranka..a sponzoring?neblazni tohle už davno neplati ze by ti nekdo dal obrovsky ranec penez..od stankařu taky toho moc nevyberes..a jestli fakt chce pronajem letiste 2 mile..tak by do toho sel jenom blazen
Perfekt:tohle vsechno ja ale vim a myslim ze to vi i spousta jinych lidi,taky vim ze pred par rokama si z penez z jednech MV koupil nekdo(menovat nemusim,asi vis)ferari dokud se nerozesel se svoji mladou ktera mu delala hodne veci kolem admistrativy,jenze jsem sem nechtel psat takovy odstavce protoze to k nicemu neni,za sebe muzu rict ze kdyz mi neco nevydelava,tak to nedelam a zvlast V CR,protoze tady to plati 2nasob,taky sem delal tuning sraz a esli nekdo plati 2 miliony,tak at vymeni pravnika,protoze sraz aut se da dat i do jiny kategorie,ktera je hodne levnejsi,navic si zapomnel napsat ze sou taky nejaky sponzori atd.,ja sem tam byl letos po trech letech a kdyz sem se ptal esli nekdo jede od nas tak nikdo,cituji:tam uz nejezdej ani Prazaci.. a muzu rict,ze se mi tam moc nelibilo,mel sem VIP parkovani ke kteremu musela byt VIP vstupenka,coz mi rekly az tam a jak sem pak videl ve VIP zone stalo 10aut,komentator byl slyset enom u podia a par metru kolem,jidlo bylo drahy,atd.a to sou veci ktery muze poradatel hodne ovlivnit,podle mne tam jezdej normalni lidi enom kuli sprintum,takze pouze za sebe rikam ze je mi to uplne jedno ze uz nebudou,protoze ja se tam docela tesil a zklamalo mne to,taky netrvam na tom ze mne musi mit kazdej rad,kdyz vim hovno,abych to shrnul ja se chci jet jako navstevnik pobavit na akci ktera se tyka mych konicku a toho co mne bavi a nikde v reklamach ktery mne na tu akci nalakaly nebylo napsano,loni sme prodelaly a letos nejsou penize,takze neocekavejte zadne zazraky,to bych tam nejel...

05.08.2010, 14:19 |
slama Zaslechl jsem informaci o tom že se místo letiště bude stavět fotovoltajka, asi taky důvod proč už MV nebudou.
slama to uz melo bejt na tolika letistich ze by uz nebylo kam jezdit -))